Pijnbestrijding bij Massageschijndel.

Spierpijn in de benen, onderrug, schouder en de nek zijn veel gehoorde klachten. Spierpijn heeft verschillende oorzaken. Je kunt spierpijn o.a. oplopen door overbelasting, verkeerde houding, stress en  blessures.

Is de oorzaak niet bekend of loop je al veel langer met de klacht, ga dan eerst naar je huisarts en laat er naar kijken. Informeer dan meteen of je het mag laten masseren. Vaak wordt hier enthousiast op gereageerd en aanbevolen als een goede ondersteuning van de therapie en/of medicatie. 

Een combinatie van sport- en ontspanningsmassage is bij spierpijn vaak de beste aanpak. Door de ontspanning komen je spieren tot rust waardoor een diepere behandeling zonder (veel) pijn mogelijk is. Blijf niet lopen met pijn, maar laat er iets aandoen. Waarom zou je rond blijven lopen terwijl er iets aan te doen is, waardoor het verdwijnt of in ieder geval verlichting optreedt?

Spierpijn in de schouders en de nek veroorzaken vaak hoofdpijn. Massage van de nek en schouders biedt hierbij verlichting of kan er zelfs voor zorgen dat de pijn langere tijd wegblijft. Stel niet (weer) uit, maak vandaag nog een afspraak. Doen !
Rug nek & Schouders
Benen & Kuiten
Hoofdpijn
Rug, nek, Schouders
Benen & Kuiten
Hoofdpijn
  www.massageschijndel.nl
Sportmassage, Ontspanningsmassage, Hotstone massage
Start.

Massage.

Tarieven.

De Masseur.

De Praktijk.

Reserveren.

Contact.

Informatie.

Site structuur.