www.massageschijndel.nl
Marloes Keetels:
Start.

Massage.

Tarieven.

De Masseur.

De Praktijk.

Reserveren.

Contact.

Informatie.

Site structuur.


Hockeyster:  Marloes Keetels

Goud bij de Jeugd Olympische Spelen Singapore 2010

Nederlands kampioen 
Hockeyclub ’s-Hertogenbosch 2011

Europees Kampioen 2011
Reserveren
Info Reserveren > >
De Bossche tieners Frederique Derkx en Marloes Keetels zijn de meest opvallende namen in de groep van 25 speelsters waarmee de Nederlandse vrouwen op 19 september 2011 de trainingen hervatten. Het duo kwam afgelopen zomer nog in actie op het EK onder achttien jaar.

Ook de langdurig geblesseerden Emilie Mol en Kelly Jonker keren terug in het keurkorps van Max Caldas. Tevens voegen Caia van Maasakker, Kitty van Male en Marieke Veenhoven zich weer bij de kersverse Europees kampioen. Het trio viel af in aanloop naar het EK in Mönchengladbach.

Laren-speelsters Wieke Dijkstra en Carlijn Welten zijn niet opgenomen in de groep waarmee Nederland de aanloop naar de Champions Trophy in Argentinië (28 januari tot 5 februari) begint. Bondscoach Caldas heeft dit de twee in een persoonlijk gesprek laten weten. Beide speelsters zijn volgens een persbericht van de KNHB nog steeds in beeld bij de bondscoach.

Vanaf 19 september verblijft de selectie drie dagen per week op Papendal, waar de nadruk met name ligt op fysieke- en looptrainingen. Van 8 tot en met 19 december staat een trainingsstage in het Spaanse Alicante op het programma.

Selectie Nederlandse vrouwen, vanaf september 2011:
Marilyn Agliotti, Daphne van der Velden (Oranje-Zwart), Naomi van As, Merel de Blaey, Willemijn Bos, Kim Lammers, Joyce Sombroek (Laren), Frederique Derkx, Margot van Geffen, Maartje Goderie, Marloes Keetels, Emilie Mol, Sabine Mol, Maartje Paumen,Lidewij Welten (Den Bosch), Carlien Dirkse van den Heuvel, Caia van Maasakker, Claire Verhage (SCHC), Floortje Engels, Eva de Goede, Ellen Hoog, Kelly Jonker, Kitty van Male, Sophie Polkamp, Marieke Veenhoven (Amsterdam)